About Us

Over ons

Welkom bij Woodpecker Watches, Ontdek een wereld van prachtige, gepersonaliseerde horloges en sieraden waarmee jij liefde en waardering kunt uitdrukken aan de mensen die belangrijk voor je zijn. 

Stand Out From The Crowd 

Onderscheid jezelf van de rest met onze unieke houten horloges en fijn vervaardigde sieraden, gepersonaliseerd tot in perfectie. Ets je herinneringen in de tijd met een mooie boodschap of spreuk, een belangrijke datum, of de namen van je dierbaren.

Al onze producten zijn met liefde vervaardigd door ervaren designers die met grote zorg en precisie werken. Hierdoor kunnen we je prachtige artikelen bieden die uniek, bijzonder en met liefde zijn gemaakt - speciaal voor jou!

 

Snelle Verzending & Goede Klantenservice

In een wereld waar tijd van essentieel belang is, zijn we trots op onze supersnelle verzending - wereldwijd. Met onze snelle verzending kunnen we je bestelling in slechts 4 werkdagen bij je bezorgen - ongeacht in welk deel van de wereld je je bevindt. Jouw tevredenheid is onze prioriteit.

Waar je ook hulp bij nodig hebt, we zullen er bij elke stap zijn.  Dus aarzel niet om contact op te nemen als we iets kunnen doen om je ervaring met ons nog beter te maken!

Een Verhaal Over Liefde, Vakmanschap & Succes

Opgericht in Spanje, bloeide Woodpecker Watches in 2020 op als een echt familiebedrijf. Oprichters Bregje & Oscar delen niet alleen een passie voor mooie uurwerken en sieraden, maar zijn ook toegewijde ouders voor hun vier kinderen (en hun hond).

Terwijl ze op zoek waren naar een persoonlijk cadeau voor een speciaal iemand in hun eigen familie, raakten ze geïnspireerd om zelf dit soort geschenken te maken, en zo andere mensen te helpen het perfecte persoonlijke cadeau te vinden. 

Al snel groeide de vraag naar het perfecte persoonlijke cadeau dat je bij Woodpecker Watches kon krijgen. Hierdoor breidde hun bedrijf zich snel uit, en verhuisde het naar een ultramodern atelier waar elk gepersonaliseerd sieraad en horloge tot leven komt.

 

Onze Waarden: Authenticiteit, Toewijding & Verbinding

Bij Woodpecker Watches koesteren we de banden die we smeden met onze klanten en de boodschap die we hen helpen over te brengen. Door elk stuk zorgvuldig te vervaardigen met uitzonderlijke aandacht voor detail, zorgen we ervoor dat onze horloges en sieraden net zo uniek en bijzonder zijn als hun eigenaren.

Onze inzet voor kwaliteitsmaterialen en vakmanschap zorgt ervoor dat elk stuk van de hoogste standaard is, terwijl onze toewijding aan klantenservice een onovertroffen ervaring voor elke klant garandeert.

Elk mens heeft duizend verhalen - we nodigen je uit het jouwe met ons te delen!

Beleef de Woodpecker Ervaring

Ontdek een wereld van prachtige, gepersonaliseerde horloges en sieraden waarmee jij liefde en waardering kunt uitdrukken aan de mensen die belangrijk voor je zijn. Geniet van onze snelle verzending, onovertroffen klantenservice en producten van de hoogste kwaliteit. 

Word vandaag nog lid van de Woodpecker familie en laat ons je helpen onvergetelijke herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.