Learn About Leather

Meer Over Leer

Natuurlijk Gelooid Leer

Natuurlijk gelooid leer is een gewild materiaal dat al sinds het begin van de beschaving wordt gebruikt. Deze leersoort wordt gemaakt door dierenhuiden te looien met natuurlijke ingrediënten zoals boomschors, vruchten, bladeren en wortels. Het proces resulteert in een zacht maar duurzaam product dat in veel verschillende vormen en maten kan worden verwerkt. In tegenstelling tot synthetische alternatieven, gebruikt natuurlijk gelooid leer geen zware chemicaliën, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. 

Onze Armbanden

We zijn trots op het creëren van leren armbanden van hoge kwaliteit die zowel stijlvol als duurzaam zijn. We gebruiken alleen premium natuurlijk gelooid leer voor elke armband, wat zorgvuldig met de hand op maat wordt gesneden. Daarna wordt elk stuk afgewerkt door de sluiting toe te voegen, zodat het veilig om je pols blijft zitten. Met aandacht voor detail bij elke productiestap kun je er zeker van zijn dat onze handgemaakte leren armbanden jarenlang meegaan!

Maak het persoonlijk

Maar wat onze leren armbanden echt onderscheidt, is dat we een graveerservice aanbieden aan de binnenkant van elke armband. Hierdoor kun je je armband personaliseren met een speciale boodschap of ontwerp, waardoor hij echt uniek en uniek is.

Of het nu voor jezelf is of als cadeau voor iemand anders, onze gepersonaliseerde leren armbanden zijn doordachte en zinvolle cadeaus waar je jarenlang plezier van zult hebben.